Mis on auto järelmaks?

Auto järelmaks on finantsteenusega seotud viis, kuidas osta uus või kasutatud auto, kus auto ostuhind jagatakse võrdseteks osamakseteks, mida tuleb tasuda kindlaksmääratud perioodil. Auto järelmaksu peamine eelis on see, et ostja ei pea tasuma kogu auto ostuhinda korraga, vaid saab selle jaotada mugavalt mitme kuu või aasta peale. Auto järelmaksu saab taotleda nii uue kui ka kasutatud auto jaoks.

Auto järelmaksu intressimäär on tavaliselt fikseeritud ja see sõltub laenusummast, sissemakse suurusest ja tagasimakseperioodist. Auto järelmaksu taotlemisel tuleb tavaliselt tasuda ka sissemakse, mis on kindel summa, mida ostja peab maksma enne, kui auto talle üle antakse. Sissemakse suurus sõltub enamasti auto hinna suurusest ja laenusummast.

Auto järelmaksu leping on paindlik ja võimaldab ostjal valida sobiva tagasimakseperioodi, mis võib ulatuda kuni 60 kuuni. Auto järelmaksu lepingu sõlmimisel tuleb arvestada ka lepingutasuga, mis võib olla kindel summa või protsent laenusummast.

Auto järelmaksu taotlemine on kiire ja lihtne ning enamik ettevõtteid pakub selleks mugavat lahendust. Ostja saab auto järelmaksu taotleda nii otse automüüjalt kui ka finantsasutustelt nagu Inbank. Auto järelmaksu taotlemisel tuleb esitada vajalikud dokumendid, nagu näiteks sissetuleku tõend ja auto ostuks vajalikud dokumendid.

Auto järelmaksu puhul võib olla vajalik ka kaskokindlustus, mis kaitseb autot võimalike kahjude eest. Kaskokindlustuse kohustuslikkus sõltub auto vanusest ja väärtusest. Lisaks võib auto järelmaksu pakkumisel olla ka võimalus valida sobiv kindlustus.

Auto järelmaksu tagasimaksete summa on kindlaks määratud lepingus ja sisaldab laenusummat, intressi ja võimalikke lisatasusid. Auto järelmaksu tagasimaksete summa suurus sõltub laenusummast, tagasimakseperioodist ja intressimäärast.

Photo by Samuele Errico Piccarini on Unsplash

Auto järelmaks maksehäirega

Auto järelmaksu taotlemine maksehäirega võib olla keeruline, kuid mitte võimatu. Mõned laenuandjad pakuvad lahendusi inimestele, kellel on maksehäireid. Kui inimene suudab tõestada, et ta suudab laenu tagasi maksta ja et laenuandja jaoks puudub risk, võib ta saada auto järelmaksu maksehäirega.

On oluline märkida, et maksehäirega auto järelmaksu pakkumised võivad tavaliselt olla kallimad kui tavalised järelmaksu pakkumised. Intressimäärad võivad olla kõrgemad ja tagasimakseperiood võib olla lühem. Seetõttu peaksid inimesed, kes kaaluvad auto järelmaksu maksehäirega, hoolikalt kaaluma oma võimalusi ja kulude tasuvust.

Üks lahendus võib olla ka kiirlaen maksehäirega, kuid see võib olla veelgi kallim ja riskantsem. Kiirlaenude intressimäärad võivad olla väga kõrged ja tagasimakseperiood võib olla väga lühike. Seetõttu peaksid inimesed, kes kaaluvad kiirlaenu maksehäirega, olema ettevaatlikud ja uurima hoolikalt oma võimalusi.

Auto järelmaks ilma palgatõendita

Auto järelmaks ilma palgatõendita on võimalus, mida mõned laenufirmad pakuvad. See tähendab, et klient ei pea esitama laenu saamiseks palgatõendit. Selline võimalus võib olla kasulik neile, kes ei saa või ei soovi esitada oma palgatõendit.

Järelmaksu pakkumised ilma palgatõendita võivad olla lihtsad ning kiired. Kliendid saavad tihti järelmaksulepingu sõlmida vaid mõne tunni jooksul. Lisaks võivad sellised pakkumised olla paindlikud ning sobivad erinevatele vajadustele.

Kuigi auto järelmaks ilma palgatõendita võib tunduda ahvatlev võimalus, tuleks klientidel enne otsuse tegemist hoolikalt kaaluda oma võimalusi. Sellised laenud võivad olla kallimad ning nõuda suuremat sissemakset kui traditsioonilised järelmaksud.

Allpool on toodud mõned Eesti laenufirmad, mis pakuvad auto järelmaksu ilma palgatõendita:

LaenufirmaMinimaalne laenusummaIntressimäär
Tuuliku Autoaed500 €Alates 1,5% kuus
Autolaen.ee500 €Alates 1,5% kuus
Laen.ee500 €Alates 1,9% kuus

Kliendid peaksid enne laenu võtmist hoolikalt uurima erinevaid pakkumisi ning võrdlema erinevate laenufirmade tingimusi. Samuti on oluline meeles pidada, et järelmaksu võtmine on finantskohustus ning tuleks hoolikalt kaaluda oma võimalusi enne otsuse tegemist.

Auto järelmaks ettevõttele

Auto järelmaks on mugav ja paindlik lahendus ettevõtetele, kes soovivad soetada uue sõiduki, kuid ei soovi selleks kohe suurel hulgal raha välja käia. Järelmaksu võimaldab ettevõtetel teha investeeringuid oma tegevusse ning samal ajal vältida rahalisi piiranguid.

Ettevõtetele pakutav auto järelmaks on mõeldud nii uute kui ka kasutatud sõidukite soetamiseks. Lepingute sõlmimine on lihtne ja kiire ning klienditeenindus on alati kättesaadav, et vastata kõikidele küsimustele ja aidata lepingu sõlmimisel.

Auto järelmaksu pakkujad pakuvad erinevaid intressimäärasid ja tagasimakseperioode, mis võimaldavad ettevõtetel valida endale sobivaima lahenduse vastavalt oma vajadustele ja võimalustele. Ettevõtted võivad valida ka kaskokindlustuse, et kaitsta oma investeeringut.

Ettevõtetele pakutav auto järelmaks on paindlik ja mugav viis uue sõiduki soetamiseks, ilma et oleks vaja kohe suuri summasid välja käia. Lepingute sõlmimine on lihtne ja kiire ning klienditeenindus on alati kättesaadav, et vastata kõikidele küsimustele ja aidata lepingu sõlmimisel.

Auto järelmaks ilma sissetulekuta

Auto järelmaks on populaarne valik auto ostmiseks, kuid paljud inimesed võivad muretseda, kas nad saavad järelmaksu ilma sissetulekuta. Kuigi enamik järelmaksupakkujaid nõuab kindlat sissetulekut, on siiski võimalik leida lahendus ilma sissetulekuta.

Klienditeenindus on võtmetähtsusega, kui soovite leida auto järelmaksu ilma sissetulekuta. On oluline leida pakkumine, mis sobib teie vajadustega ning klienditeenindaja saab aidata teil leida sobiva lahenduse. On olemas erinevaid järelmaksu pakkujaid, kes võivad pakkuda paindlikke tingimusi, mis võimaldavad teil saada järelmaksu ilma sissetulekuta.

Üks võimalus on leida kaaslaenaja, kes saab aidata teil saada järelmaksu ilma sissetulekuta. Kaaslaenajal peaks olema piisav sissetulek, et katta järelmaksu makseid, kui te ise ei suuda seda teha. See võib olla hea lahendus, kui teil on ajutiselt puudulik sissetulek või kui olete alles tööotsingul.

Auto järelmaks vs autolaen

Auto järelmaks ja autolaen on mõlemad võimalused auto ostmiseks, kuid nende vahel on olulised erinevused. Auto järelmaksu puhul pakuvad enamik automüüjaid võimalust maksta auto eest osade kaupa, sageli kuni 60 kuu jooksul, ning auto jääb müüja omandisse kuni viimase makse tasumiseni. Kui aga valida autolaen, siis saab taotleja kohe auto omanikuks ning auto kuulub talle ja saab seda kasutada vastavalt oma soovidele. Seega on peamine erinevus omandiõiguses, kus järelmaksu korral jääb auto müüja omandisse ja autolaenu korral saab taotlejast auto omanik

Auto järelmaks Tartus ja Tallinnas

Tartus ja Tallinnas on mitmeid teeninduskeskusi, mis pakuvad klienditeenindust auto järelmaksu taotlemiseks ja autode müümiseks.

Üks selline teeninduskeskus on Mogo, mis pakub Tartus ja Tallinnas autoliisingu ja auto järelmaksu võimalusi. Neil on mitmeid pakkumisi, mis sobivad erinevatele klientidele ja nende vajadustele. Mogo järelmaksu nõutav sissemakse on 0%, intress alates 9,9% laenujäägilt aastas ning maksimaalne järelmaksusumma kuni 7500€. Neil on ka madalamad sissetuleku nõuded, kui suurpankadel.